• Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite συρμάτινο πετσετάκι πράσινο

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

7025
8690734357345
0,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

3M HELLAS MEPE Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, Κηφισίας 20, 12125 Μαρούσι, Τηλ: 210 6885300, www.3M.com/gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

Τιμή 0,68 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1026/2μ

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1026/2μ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα τα πιάτα σας χωρίς να χρειάζεται να τα τρίψετε πολύ. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα με κάθε πλύση!
Τιμή 0,19 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 200x2,5 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 1,54 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 10τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες Toshiba AA 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες θα σας βοηθήσουν να μην μείνετε ποτέ χωρίς ενέργεια. Αποκτήστε τώρα τις μπαταρίες Toshiba και απολαύστε ασύγκριτη ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ της εταιρίας Scotch-Brite είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιεινή. Με την αντιβακτηριδιακή του προστασία, το Scotch-Brite σφουγγαράκι εξαλείφει τα βακτήρια και τις μικροβιακές επιφάνειες, προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια καθαρή και υγιή κουζίνα κάθε μέρα!
Τιμή 1,64 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No10.1 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €