0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 357 Σε απόθεμα

Αντοχή στην Χρήση

Αντοχή στις Υψηλές Θερμοκρασίες

Μαχαίρι κοπής κρέατος με αιχμηρή ​λεπίδα 13cm, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ξύλινη λαβή.

Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Επιτραπέζιο μπλοκ με εσωτερικές πλαστικές τρίχες για την ασφαλή και άνετη τοποθέτηση μαχαιριών από μέταλλο με rubber επικάλλυψη. Κυλινδρικό σχήμα και μοντέρνος λιτός σχεδιασμός. Διαστάσεις : 11x11x22.3cm.

Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαστάσεις: 2.5x1.8x20.6cm

Βάρος: 680kg

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερή η λαβή και είναι εργονομική η λαβή.

Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα

Το μαχαίρι ξεφλουδίσματος της εταιρείας Estia με μήκος λεπίδας 8.5cm, είναι εύχρηστο και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και σας βοηθάει να καθαρίσετε πατάτες, φρούτα και λαχανικά εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κόψιμο και το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών, καθώς και για το κόψιμο του λίπους με μεγάλη ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα κοψίματος, η λεπίδα του παραμένει αιχμηρή για μεγάλη περίοδο και δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση των υλικών. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και αντέχει στα οξέα. Χάρη στο κεραμικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ.

Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα

Το μαχαίρι ξεφλουδίσματος της εταιρείας Estia με μήκος λεπίδας 8.5cm, είναι εύχρηστο και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και σας βοηθάει να καθαρίσετε πατάτες, φρούτα και λαχανικά εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κόψιμο και το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών, καθώς και για το κόψιμο του λίπους με μεγάλη ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαστάσεις: 2.5x1.8x24.5cm

Βάρος: 0.7kg

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερή η λαβή και είναι εργονομική η λαβή.

Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Estia με μήκος λεπίδας 12.5cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαστάσεις: 2x3x23cm

Γενικής χρήσης Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 

Λαβή: Εργονομική / Αντιολισθητική

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας