• Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 1
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 2
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 3
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 4
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 5
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 6
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 1
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 2
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 3
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 4
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 5
  • Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr Practic - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
24778
5203399260627
0,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ

Το D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα. Με τη μεγάλη του απορροφητικότητα και αντοχή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε λεκάνη ή επιφάνεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογη καθαριότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,36 €
Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1 Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Κανονική τιμή 0,48 € Τιμή 0,44 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο argan oil 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel, προσφέρει θρέψη & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,67 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος με στέβια 30gr

Η στέβια με τη φυσική γλυκαντική της δράση, συναντά τη λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ και συνθέτουν το γευστικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από οπαδούς της υγιεινής ζωής… και όχι μόνο!

Τιμή 0,62 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €