Franks σάλτσα extra hot 148gr
Η RedHot Xtra Hot της Frank's είναι φτιαγμένη με ένα αλμυρό μείγμα παλαιωμένων πιπεριών καγιέν.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι γευστικό προϊόν.
Η RedHot Xtra Hot της Frank's είναι φτιαγμένη με ένα αλμυρό μείγμα παλαιωμένων πιπεριών καγιέν.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι γευστικό προϊόν.
Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.
Τα ζυμαρικά Penne Rigate προτιμούνται σε πολλές περιπτώσεις, ως το πιο κλασικό πιάτο στο οικογενειακό τραπέζι.
Μακαρόνι σε σχήμα κοχύλι από την εταιρεία Famiglia, από σιμιγδάλι σκληρού σταριού. Ιδανικό σχήμα για ξεχωριστά πιάτα.
Κριθαράκι μέτριο ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Από 100% ελληνικά σκληρά στάρια
Χρόνος βρασμού 7-8 λεπτά
Τα Κανελόνια Melissa παράγεται από εκλεκτά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το κριθαράκι μέτριο Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού
Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το κριθαράκι χονδρό Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το Λαζανάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.
Η Τρουμπετίνα παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα
Τα Τρυπητά Μακαρόνια Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές αλλά και πίτες.
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Είναι το πιο «παιχνιδιάρικο» είδος κοντού ζυµαρικού σε σχήµα ελατηρίου που εκτοξεύει την απόλαυση στα ύψη. Το προτιµάτε γιατί «πάει µε όλα», δίνει µοναδική νοστιµιά στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο για µια µεγάλη ποικιλία σαλατών. Στριφογυρίστε τη σκέψη σας µαζί του και δηµιουργήστε από τις πιο απλές µέχρι τις πιο πρωτότυπες συνταγές και εµφανίσεις στο πιάτο!
Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!
Μακαρόνια Νο2 ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.
Μακαρόνια κοφτά ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.
Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.
Τα Famiglia είναι ελληνικά ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Τα Τρυπητά Μακαρόνια Melissa Νο2 παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Τα ζυμαρικά Capellini είναι επίσης γνωστά ως Μαλλιά της Αφροδίτης, λόγω της απαλής και κομψής μορφής τους.
Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.
Μακαρόνια Barilla Κοφτό. Ζυμαρικά με ιδανικό "κράτημα", στο βράσιμο και εξαιρετική υφή.
Τα μακαρόνια Barilla Φιογκάκια φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων.
Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.
Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.
Ζυμαρικά που χυλώνουν τέλεια, με ιδανικό "κράτημα", στο βράσιμο και τέλεια υφή.
Τα μακαρόνια Barilla Spaghettini είναι φτιαγμένα από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Τα μακαρόνια spaghettoni φτιάχνονται απο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Τα μακαρόνια spaghetti grossi φτιάχνονται απο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Farfalle από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα, με σάλτσα ή κιμά, να φτιάξετε πλούσιες μακαρονοσαλάτες ή γευστικά σουφλέ φούρνου, με αφράτη μπεσαμέλ.
Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.
Κριθαράκι χονδρό της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Βασικά χαρακτηριστικά:
Μέγεθος μακαρονιού: Νο10
Από 100% ελληνικά σκληρά στάρια
Πένες της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.
O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού που αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας.
Το Linguine της εταιρείας Αβεζ είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά μακριά σχήματα ζυμαρικών.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.