• Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή Glossy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlossy

Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή

Η Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της σύνθεση από βαμβάκι, προσφέρει απαλότητα και απορροφητικότητα που δεν συναντάς σε κανένα άλλο προϊόν. Η λευκή απόχρωση της προσθέτει μια νότα κομψότητας στον χώρο σας, ενώ η ημιεπαγγελματική ποιότητά της εγγυάται ότι θα αντέξει στο χρόνο. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα σήμερα και απογειώστε την καθαριότητα στο σπίτι σας!
18197
5200418101121
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
Τιμή 2,22 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική πράσινη 55% βαμβάκι 250gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική πράσινη είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 250gr. Είναι ιδανική για την καθαριότητα και τη σκούπα σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπίτια κ.λπ. Η πράσινη απόχρωση της δίνει ένα φρέσκο και ζωντανό χρώμα που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας.
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα αρνί 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για σκύλους όλων των ηλικιών. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Τιμή 0,69 €

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €