• Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε 400gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε 400gr Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε 400gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με νήμα μπλε 400gr, η σφουγγαρίστρα αυτή εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας!
18095
45743757
4,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr της εταιρίας Cisne είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την οικολογική φιλοσοφία της Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολλή προσπάθεια.
Τιμή 3,42 €

Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σετ

Η Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σας προσφέρει την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της microfibre, θα απομακρύνετε εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα δάπεδα σας. Το κοντάρι της σφουγγαρίστρας σας επιτρέπει να φτάσετε σε κάθε γωνία του σπιτιού σας, για άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού. Αποκτήστε την Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπ?
Τιμή 6,17 €

Red rose σφουγγαρίστρα με κρόσσια 300gr

Η Red Rose σφουγγαρίστρα με κρόσσι 300gr είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθαρισμού που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την απίστευτη ποιότητα κατασκευής, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Red Rose σφουγγαρίστρα να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και θα εντυπωσιάσετε με τα αποτελέσματα!
Τιμή 1,55 €

Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή

Η Glossy σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική cotton λευκή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της σύνθεση από βαμβάκι, προσφέρει απαλότητα και απορροφητικότητα που δεν συναντάς σε κανένα άλλο προϊόν. Η λευκή απόχρωση της προσθέτει μια νότα κομψότητας στον χώρο σας, ενώ η ημιεπαγγελματική ποιότητά της εγγυάται ότι θα αντέξει στο χρόνο. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα σήμερα και απογειώστε την καθαριότητα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,81 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Snickers σοκολάτα 4x50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και τραγανά φιστίκια. σε οικονομική συσκευασία. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Η συσκευασία περιέχει 4 μπάρες.

Τιμή 2,29 €
  • Πακέτο

Ρέα χυμός βύσσινο 1lt

Ο Ρέα χυμός βύσσινο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των βύσσινων. Με τη φυσική του σύνθεση και τον πλούσιο, αυθεντικό γευστικό χαρακτήρα, θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την αρωματική απόλαυση των φρεσκοστυμένων βύσσινων. Αποκτήστε τον Ρέα χυμό βύσσινο 1lt σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,23 €