• Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες Vellis - 1
  • Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες Vellis - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες της εταιρίας Vellis είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τις μοναδικές λωρίδες της, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και την εξαιρετική απορρόφηση της βρωμιάς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
18253
5203162504033
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική πράσινη 55% βαμβάκι 250gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική πράσινη είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 250gr. Είναι ιδανική για την καθαριότητα και τη σκούπα σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπίτια κ.λπ. Η πράσινη απόχρωση της δίνει ένα φρέσκο και ζωντανό χρώμα που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας.
Τιμή 1,98 €

Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ

Η Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο.
Τιμή 0,96 €

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή κίτρινη

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή κίτρινη είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την απίστευτη απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και εύκολο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε την Cisne super σφουγγαρίστρα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Sanitas, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Ultrex σαμπουάν αντιπιτυριδικό clean & refresh 360ml

Το ULTREX Σαμπουάν "Clean & Fresh" προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία περιποίησης των μαλλιών, εστιάζοντας στην απαλότητα και την αναζωογόνηση. Η ειδική φόρμουλα του καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά, αφαιρώντας το συσσωρευμένο λάδι και τη βρωμιά, ενώ ταυτόχρονα τα αφήνει αναζωογονημένα και με μία αίσθηση φρεσκάδας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Καθαρισμός & Αναζωογόνηση: Αφαιρεί τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τα μαλλιά.
  • Δροσερό Άρωμα: Παρέχει μια καθαρή , δροσερή αίσθηση και άρωμα.
  • Απαλότητα: Αφήνει τα μαλλιά απαλά και εύκολα στο χτένισμα.
  • Για Καθημερινή Χρήση: Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και για καθημερινή χρήση.
Τιμή 3,21 €

Μπαρμπα Γιάννης πίκλες 680gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,55 €

Φρέσκα αυγά l 30τεμ

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αυγών μας! Με τα 30 τεμάχια που προσφέρουμε, θα έχετε αρκετά αυγά για νόστιμα γεύματα και σνακ όλη την εβδομάδα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα μας στο τραπέζι σας!

Τιμή 9,99 €

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές classic 200ml

Η Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές classic 200ml προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα. Απαλό και αποτελεσματικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει το καλύτερο για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής της. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε πάντα φρέσκια και προστατευμένη.
Τιμή 2,46 €

Powerade ισοτονικό ποτό citrus 500ml

Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής. *Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Τιμή 1,14 €