• Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

8006
5201124008513
2,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

3M HELLAS MEPE Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, Κηφισίας 20, 12125 Μαρούσι, Τηλ: 210 6885300, www.3M.com/gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 4,11 €

Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες της εταιρίας Vellis είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τις μοναδικές λωρίδες της, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και την εξαιρετική απορρόφηση της βρωμιάς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Τιμή 2,82 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλθέα αλάτι 400gr

Θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Αλθέα σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,65 €

Tns σακούλες κουβέρτας 4τεμ

Οι σακούλες κουβέρτας της TNS σε ένα πακέτο 4 τεμαχίων είναι μια πρακτική λύση για τη φύλαξη και την προστασία κουβερτών στο σπίτι σας. Αυτές οι σακούλες συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις για να φιλοξενούν μεγάλες κουβέρτες, παπλώματα ή ακόμη και μεγάλα σεντόνια.

Τιμή 0,49 €

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Mac magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr

Η Mac Magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή. Με την πλούσια γεύση του κακάο και το αρωματικό φουντούκι, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,54 €