• Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 1
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 2
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 3
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 4
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 5
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 6
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 1
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 2
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 3
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 4
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 5
  • Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ Smart Clean - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSmart Clean

Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ

Τα Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ της εταιρίας Smart Clean είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δάπεδα σας καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα πανάκια αυτά εξασφαλίζουν αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
18220
5202647210209
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας turbo smart με 100% μικροϊνες

Η Vileda Turbo χάρη στις μικροΐνες είναι ιδιαίτερα απορροφητική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βρωμιές από τα λίπη με ευκολία, κάνοντας τις επιφάνειες καθαρότερες από ποτέ.

Οι μικροΐνες αφαιρούν πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας).

Έτσι κάνετε οικονομία, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά έως και 6 μήνες.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Το ανταλλακτικό Vileda Turbo είναι συμβατό με Vileda Turbo Smart and Vileda Easy Wring & Clean.

Τιμή 3,59 €

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις της και την αξιοπιστία της μάρκας Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,98 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €

Glossy σφουγγαρίστρα επαγγελματική 400gr

Η Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr, επαγγελματική 296 της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανακαλύψετε έναν εντελώς νέο τρόπο για να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοών που προσφέρει!
Τιμή 2,62 €

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

Καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, το καπάκι αυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και προστασία για τα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προϊόντα σας ασφαλή και καλά οργανωμένα.
Τιμή 1,81 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 10τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,09 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Spark υγρό πιάτων ξύδι 750ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 750ml

Τιμή 1,30 €