• Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ

Πολύ ανθεκτική στη σκληρή χρήση με μεγάλη διάρκεια

Ανθεκτική με όλα τα υγρά οικιακού καθαρισμού

Για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως βεράντες και μπαλκόνια.

8008
5201124006816
5,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

3M HELLAS MEPE Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων, Κηφισίας 20, 12125 Μαρούσι, Τηλ: 210 6885300, www.3M.com/gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ

Τα Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ της εταιρίας Smart Clean είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δάπεδα σας καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα πανάκια αυτά εξασφαλίζουν αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,09 €

Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,28 €

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Cisne σφουγγαρίστρα super γίγας κίτρινη

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 1,1kg

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 47,99 €

Tns κουπα κεραμικη διαφορα χρωματα

Η κεραμική κούπα Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό καφέ σας. Με μοντέρνο design και διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, θα γίνει η αγαπημένη κούπα σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την κομψή και πρακτική κεραμική κούπα Tns.
Τιμή 1,61 €

Farcom biosar σαμπουάν για όλους τους τύπους με πικραμύγδαλο 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ενυδάτωση και φροντίδα για τα μαλλιά τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη του πικραμυγδάλου.

Τιμή 6,05 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο free με άνθη πορτοκαλίας & λεβάντα 600ml

Το νέο VEGAN Αφρόλουτρο Papoutsanis Aromatics Free, με το δροσερό, ζωηρό άρωμά του Άνθη Πορτοκαλιάς και Λεβάντα, έχει δημιουργηθεί για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Με πλούσια ενυδατική σύνθεση με Prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα, Αλόη και Βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Papoutsanis Aromatics, η στιγμή που σε ανεβάζει!

Τιμή 2,48 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού