• Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 6
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη Glossy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlossy

Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη

Η Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ. Η λαμπερή κίτρινη απόχρωση της θα φωτίσει το χώρο σας και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αποκτήστε την Glossy σφουγγαρίστρα γίγας κίτρινη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας!
18170
5200418101138
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι μπλε 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπ/κη μπλε 300gr, με 50% βαμβάκι, είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απορρόφηση, θα διαπιστώσετε άμεσα τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για το σπίτι σας. Αποκτήστε τη σφουγγαρίστρα Cisne τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,71 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Sanitas, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,24 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μικροϊνών της, η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 5,24 €

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμού. Με το πράσινο νήμα της και το βάρος 350gr, είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Αγοράστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό.
Τιμή 3,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Τυρολέζα φάβα κομμένη 500gr

Φάβα της εταιρείας Τυρολέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Τιμή 1,37 €

Tns soft & cosy κάλτσες one size 1 ζευγάρι

Οι Tns soft & cosy κάλτσες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με μαλακό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, θα σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ζευγάρι και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και ζεστασιάς.
Τιμή 0,97 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου φρούτων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,82 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση cookies & cream 497gr

Μείγμα για παγωτό Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ. Υπέροχο σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία. Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 4,63 €