• Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 2
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 3
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 4
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 5
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 2
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 3
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 4
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr Cisne - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

12392
8410347007457
3,95 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή κίτρινη

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή κίτρινη είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την απίστευτη απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και εύκολο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε την Cisne super σφουγγαρίστρα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Sanitas, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,24 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα λευκού χρώματος και βάρος 350gr. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και καθαριστήρια. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει αποτελεσματική και ανθεκτική καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια.
Τιμή 4,20 €

Καθαριστής δαπέδου με ιταλικό πάσο 60cm

Καθαριστής δαπέδου με ιταλικό πάσο 60cm - Αποκτήστε τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό για το σπίτι σας με αυτόν τον εκπληκτικό καθαριστή δαπέδου. Με ιταλικό πάσο 60cm, αυτός ο καθαριστής είναι ο συνδυασμός της ποιότητας και της απόδοσης. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο καθαρισμού του σπιτιού σας!
Τιμή 5,45 €

Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια

Το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια της εταιρίας Smart Clean είναι η ιδανική λύση για έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Με την αποτελεσματική του δράση, τα πανάκια αφαιρούν τη σκόνη και τις βρωμιές χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο σε ελάχιστο χρόνο!
Τιμή 7,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €

Ομπρέλα παιδική μπαστούνι minnie 38cm

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι Minnie 38cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό πριγκιπισσάκι. Με το χαριτωμένο σχέδιο της Minnie Mouse, το παιδί σας θα νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα παραμύθι. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών της εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία από τη βροχή και τον ήλιο. Με την παιδική ομπρέλα Minnie, οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν τις βόλτες τους, παρέα με το αγαπημένο τους χαρακτήρα.
Τιμή 4,50 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι μπλε 4lt

To Flos Vero επαναφέρει στα τζάμια και σε όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες τη χαμένη τους διαύγεια απομακρύνοντας στη στιγμή θαμπάδες και στίγματα. Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικό ξίδι, χωρίς αμμωνία, χωρίς EDTA & nitromusks.

Τιμή 4,61 €
Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1 Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ

Οι Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής. Με έντονα χρώματα και εύκολο πλύσιμο, θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τους τώρα και αναβαθμίστε την δημιουργικότητά σας!
Κανονική τιμή 3,46 € Τιμή 3,30 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού