• Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι πράσινη 300gr
  • Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι πράσινη 300gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι πράσινη 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπικής πράσινης 300gr είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με 50% βαμβάκι, προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού!
34465
8410347003015
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60

Αποκτήστε το Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60 και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. Με αυτό το πανί, το παρκέτο σας θα λάμψει σαν καινούργιο, εντυπωσιάζοντας κάθε επισκέπτη σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο απαραίτητο προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 4,57 €

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
Τιμή 2,22 €

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,40 €

Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια

Το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια της εταιρίας Smart Clean είναι η ιδανική λύση για έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Με την αποτελεσματική του δράση, τα πανάκια αφαιρούν τη σκόνη και τις βρωμιές χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο σε ελάχιστο χρόνο!
Τιμή 7,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100 από την Lux-Plast. Ιδανικό για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και υγρών, αυτό το σωσάκι είναι πρακτικό και λειτουργικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τα προϊόντα σας οργανωμένα και προστατευμένα με αυτό το αξιόπιστο σωσάκι.
Τιμή 2,41 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,83 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1 ξανθό ανοιχτό σαντρέ 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα για λαμπερά μαλλιά! Αποκτήστε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με την Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1. Η μοναδική φόρμουλα της εταιρίας Schwarzkopf υπόσχεται έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, για αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και απογειώστε το στυλ σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 2,96 €

Klinex hygiene απολυμαντικό on the go spray 75ml

Το Klinex hygiene απολυμαντικό spray on the go 75ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό προϊόν που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από βακτήρια και ιούς. Με τον εύκολο ψεκασμό του, μπορείς να απολυμάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά. Μην το αφήνεις να σου ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρει!
Τιμή 1,09 €