• Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 1
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 2
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 3
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 4
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 5
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 6
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 1
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 2
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 3
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 4
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 5
  • Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ Vellis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ

Η Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας καθαρισμό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και τα ζωηρά χρώματά της, δε θα μπορείτε παρά να την αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε τώρα τη Vellis master mop colours σφουγγαρίστρα 1τεμ και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
18276
5203162503920
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
Τιμή 2,22 €

Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr

Η Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της στον καθαρισμό, δεν θα μπορείτε πλέον να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο, χωρίς πολύ κόπο και άγχος.
Τιμή 1,98 €

Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm

Η Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κάλυκας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο καθαρό. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάλυκα για σφουγγαρίστρα 17cm τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 2,60 €

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Vellis σφουγγαρίστρα φούστα με μικροϊνες

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €

Bolsom υπερλευκαντικό ρούχων 17μεζ 1kg

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Bolsom ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 4,41 €
Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml

Το Syoss Keratin Hairspray παρέχει μέχρι και 48 ώρες πολύ ισχυρό κράτημα για απόλυτο έλεγχο του styling σας. Δυναμώνει τα μαλλιά, παρέχει τέλεια απαλότητα και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών. Η σύνθεση του είναι μη κολλώδης, αφαιρείται εύκολα με το βούρτισμα, δεν αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Κανονική τιμή 4,87 € Τιμή 4,18 €
  • -0,69 €
  • -0,69 €