• SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ
  • SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
36489
5201314138044
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα κίτρινη 2τεμ

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια της σφουγγαρίστρας συνιστάται χρήση σε λείες, μη πορώδεις επιφάνειες. Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα.

Τιμή 5,61 €

Multy ozofine σφουγγαρίστρα γίγας καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,41 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων, απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.

Τιμή 4,91 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml

Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml είναι ιδανικό για να απομακρύνει τους λεκέδες και τις λίπες από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή 2,56 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 7τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού που προσφέρει, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε το καθημερινό καθάρισμα της κουζίνας σας εύκολο και γρήγορο!

Τιμή 0,68 €