• Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a Red Rose - 1
  • Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a Red Rose - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRed Rose

Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a

Η Red Rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a είναι η τέλεια επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μεγάλη της διάσταση, μπορεί να καθαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες. Η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Red Rose σφουγγαρίστρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμοών!
20622
5203692253180
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
Τιμή 2,22 €

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 35cm

Το γουνάκι κομπλέ πλυσίματος του κύριου Cisne έχει μήκος 35cm. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων, των παραθύρων, των επίπλων και πολλών άλλων επιφανειών. Είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό.
Τιμή 8,37 €

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

Τιμή 27,37 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 4ml

Όταν γεμίζετε το πλυντήριο με βρώμικα πιάτα, σταδιακά αναπτύσσεται μια δυσοσμία μεταξύ των πλύσεων. Αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο κάθε φορά που ανοίγετε και γεμίζετε το πλυντήριο. Δοκιμάστε το Αρωματικό Πλυντηρίου Finish. Δίνει άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο πλυντήριό σας, χωρίς να αφήνει έντονο άρωμα στα πιάτα σας! Έτσι απολαμβάνετε άρωμα φρασκάδας κάθε φορά που ανοίγετε το πλυντήριο σας.

Τιμή 2,40 €

Μπαρμπα Γιάννης άλειμμα ψητής μελιτζάνας 480gr

Άλειμμα της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χρησιμοποιείται κυρίως ως ορεκτικό, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό ενός σάντουιτς.

Τιμή 2,97 €

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη νιφάδα του Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr. Μια απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
Τιμή 0,98 €