0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 35 Σε απόθεμα

Το "Κύκλωψ πλαστικό δοχείο ροής σάλτσας 500ml" αναφέρεται σε ένα πλαστικό δοχείο σχεδιασμένο για την αποθήκευση και τη ροή της σάλτσας. Αυτό το δοχείο έχει χωρητικότητα 500 ml και συνήθως χρησιμοποιείται σε επαγγελματικά και οικιακά περιβάλλοντα, όπου χρειάζεται να εξασφαλιστεί εύκολη ροή και διανομή σάλτσας.

Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα

Το "Κύκλωψ κουτί smart box 6lt" αναφέρεται σε ένα κουτί αποθήκευσης της εταιρείας Κύκλωψ με χωρητικότητα 6 λίτρων. Τα κουτιά αποθήκευσης χρησιμοποιούνται για την οργάνωση, την αποθήκευση και την προστασία αντικειμένων και είναι χρήσιμα σε διάφορες εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Το "Κύκλωψ κουτί smart box 15lt" αναφέρεται σε ένα κουτί αποθήκευσης της εταιρείας Κύκλωψ με χωρητικότητα 15 λίτρων. Τα κουτιά αποθήκευσης χρησιμοποιούνται για την οργάνωση, την αποθήκευση και την προστασία αντικειμένων και είναι χρήσιμα σε διάφορες εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Η εταιρεία μας, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την κάλυψη κάθε είδους αναγκών των πελατών της, δημιούργησε σειρές προιόντων τακτοποίησης και αποθήκευσης πολλαπλών χρήσεων και με καταλληλότητα για τρόφιμα. Αυτές οι σειρές είναι ιδανικές για αποθήκευση και τακτοποίηση ενδυμάτων, παιχνιδιών, τροφίμων, και άλλων ειδών, μεγιστοποιώντας έτσι την χρησιμότητα τους για τον απλό καταναλωτή και τον επαγγελματία.

Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα

Το δοχείο φαγητού της εταιρείας Cyclops είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ και πρακτικό.

Χωρητικότητα: 3000ml

Κατάλληλο για Μικροκύματα

Μήκος: 19.4cm

Πλάτος: 19.4cm

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Το "Κύκλωψ φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3τεμ" αναφέρεται σε ένα σετ φαγητοδοχείων της εταιρείας Κύκλωψ, το οποίο περιλαμβάνει τρία ορθογώνια φαγητοδοχεία. Αυτά τα φαγητοδοχεία σχεδιάστηκαν για την αποθήκευση, τη μεταφορά και το σερβίρισμα τροφίμων.

Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Το δοχείο φαγητού της εταιρείας Cyclops είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ και πρακτικό.

Χωρητικότητα: 1650ml

Κατάλληλο για Μικροκύματα

Μήκος: 20.8cm

Πλάτος: 13.5cm

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας