0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα κίτρινη 2τεμ

5,61 €
Διαθεσιμότητα: 572 Σε απόθεμα

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια της σφουγγαρίστρας συνιστάται χρήση σε λείες, μη πορώδεις επιφάνειες. Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα.

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό...

4,98 €
Διαθεσιμότητα: 233 Σε απόθεμα

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια...

20,27 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

4,50 €
Διαθεσιμότητα: 415 Σε απόθεμα

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

1,86 €
Διαθεσιμότητα: 124 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

4,35 €
Διαθεσιμότητα: 88 Σε απόθεμα

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

2,79 €
Διαθεσιμότητα: 171 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

5,63 €
Διαθεσιμότητα: 756 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ

5,61 €
Διαθεσιμότητα: 370 Σε απόθεμα

Πολύ ανθεκτική στη σκληρή χρήση με μεγάλη διάρκεια

Ανθεκτική με όλα τα υγρά οικιακού καθαρισμού

Για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως βεράντες και μπαλκόνια.

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

1,16 €
Διαθεσιμότητα: 21738 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα...

4,80 €
Διαθεσιμότητα: 240 Σε απόθεμα

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Cisne ανταλλακτικό μοπ 90 βαμβάκι 60cm

9,07 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Ανταλλακτικό πανί παρκετέζας της εταιρείας Cisne. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Cisne γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 25cm

4,11 €
Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα
Ανανεωτικό γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 25cm για απαλή και αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα πλένετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο πλύσιμο με το Cisne γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 25cm!

Cisne γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 35cm

5,02 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Το cisne γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 35cm είναι ένα ανταλλακτικό βουρτσάκι για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του γουνιού σας. Με μήκος 35εκ, αυτό το γουνάκι είναι ιδανικό για την αφαίρεση σκόνης, χνούδια και χνούδια από τα ρούχα σας, κρατώντας τη γουνα σας καθαρή και λαμπερή. Είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους γουνιών.

Cisne γουνάκι ανταλλακτικό πλυσίματος 45cm

5,69 €
Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα

Το ανταλλακτικό πλυσίματος για το cisne γουνάκι έχει μήκος 45cm. Αυτό το ανταλλακτικό χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του γουνακιού σας, ώστε να διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και πλυσίματος που παρέχονται με το προϊόν, προκειμένου να διασφαλίσετε τη μακροζωία του.

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 45cm

9,98 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα
Αναζητώντας ένα γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 45cm, μπορείτε να ελέγξετε σε καταστήματα που προσφέρουν προϊόντα για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των ρούχων. Μπορείτε να βρείτε γουνάκια κομπλέ πλυσίματος σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων και των 45cm. Μια γρήγορη αναζήτηση σε διαδικτυακά καταστήματα ή σε φυσικά καταστήματα για είδη καθαρισμού θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν που ψάχνετε.

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 35cm

9,07 €
Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα
Το γουνάκι κομπλέ πλυσίματος του κύριου Cisne έχει μήκος 35cm. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων, των παραθύρων, των επίπλων και πολλών άλλων επιφανειών. Είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό.

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 25cm

7,40 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Το cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος με διάσταση 25cm είναι ένα μαλακό και απαλό γουνάκι που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο αυτοκινήτου. Με αυτό το γουνάκι μπορείτε να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να αφήνει γρατζουνιές ή σημάδια. Είναι πολύ απορροφητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Μετά τη χρήση, πλένεται εύκολα με νερό και σαπούνι και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε

3,93 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Η επαγγελματική σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματική χρήση και διαθέτει μπλε χρώμα. Η δαγκάνα της σφουγγαρίστρας εξασφαλίζει σταθερό κράτημα κατά την χρήση και την εργονομική χρήση του εργαλείου. Είναι κατάλληλη για καθαρισμό διαφόρων επιφανειών όπως πλακάκια, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικά και ξύλο. Η σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι ανθεκτική και αποτελεσματική για επαγγελματική χρήση.

Cisne μοπ παρκετέζα κομπλέ 90 βαμβάκι 60cm

20,99 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Παρκετέζα της εταιρείας Cisne, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra οικιακή 180gr

3,86 €
Διαθεσιμότητα: 451 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

3,95 €
Διαθεσιμότητα: 172 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Cisne σφουγγαρίστρα super γίγας κίτρινη

2,68 €
Διαθεσιμότητα: 859 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή...

4,20 €
Διαθεσιμότητα: 158 Σε απόθεμα
Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα λευκού χρώματος και βάρος 350gr. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και καθαριστήρια. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει αποτελεσματική και ανθεκτική καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια.

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα...

4,34 €
Διαθεσιμότητα: 326 Σε απόθεμα
Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική πράσινη...

2,05 €
Διαθεσιμότητα: 1853 Σε απόθεμα
Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική πράσινη είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 250gr. Είναι ιδανική για την καθαριότητα και τη σκούπα σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπίτια κ.λπ. Η πράσινη απόχρωση της δίνει ένα φρέσκο και ζωντανό χρώμα που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας.

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55%...

2,78 €
Διαθεσιμότητα: 332 Σε απόθεμα

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική λευκή με...

2,05 €
Διαθεσιμότητα: 1230 Σε απόθεμα
Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική λευκή με 50% βαμβάκι και 250gr είναι ιδανική για την καθαριότητα και την σκούπιση σε επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία κλπ. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν ιδανική για επαγγελματική χρήση. Είναι εύκολη στη χρήση και πλένεται εύκολα για επαναχρησιμοποίηση. Απορροφά γρήγορα το νερό και τις βρωμιές, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα καθαριότητας.

Glossy σφουγγαρίστρα με μικροϊνες xl μέγεθος...

2,78 €
Διαθεσιμότητα: 1339 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ...

2,27 €
Διαθεσιμότητα: 373 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

1,30 €
Διαθεσιμότητα: 404 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Multy ozofine σφουγγαρίστρα γίγας καρώ

1,41 €
Διαθεσιμότητα: 1457 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Mus καθαριστής δαπέδου 55cm

10,70 €
Διαθεσιμότητα: 55 Σε απόθεμα
Ο καθαριστής δαπέδου Multy Mus 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις κηλίδες από τα δάπεδα, αφήνοντας τα λάμποντα και ανανεωμένα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr

1,28 €
Διαθεσιμότητα: 1449 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Vellis σφουγγαρίστρα φούστα με μικροϊνες

3,59 €
Διαθεσιμότητα: 498 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος...

4,50 €
Διαθεσιμότητα: 84 Σε απόθεμα

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας turbo smart...

4,00 €
Διαθεσιμότητα: 1217 Σε απόθεμα

Η Vileda Turbo χάρη στις μικροΐνες είναι ιδιαίτερα απορροφητική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βρωμιές από τα λίπη με ευκολία, κάνοντας τις επιφάνειες καθαρότερες από ποτέ.

Οι μικροΐνες αφαιρούν πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας).

Έτσι κάνετε οικονομία, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά έως και 6 μήνες.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Το ανταλλακτικό Vileda Turbo είναι συμβατό με Vileda Turbo Smart and Vileda Easy Wring & Clean.

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό...

19,31 €
Διαθεσιμότητα: 151 Σε απόθεμα

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

4,11 €
Διαθεσιμότητα: 852 Σε απόθεμα
Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

27,37 €
Διαθεσιμότητα: 45 Σε απόθεμα

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

Tns σφουγγαρίστρα έξτρα απορροφητική γίγας 150gr

1,00 €
Διαθεσιμότητα: 57 Σε απόθεμα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για άψογο καθαρισμό με την Tns σφουγγαρίστρα 150gr. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας ενθουσιάσει με τα απίστευτα αποτελέσματά της. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε την Tns σφουγγαρίστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!

Red rose σφουγγαρίστρα με κρόσσια 300gr

1,55 €
Διαθεσιμότητα: 672 Σε απόθεμα
Η Red Rose σφουγγαρίστρα με κρόσσι 300gr είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθαρισμού που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την απίστευτη ποιότητα κατασκευής, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Red Rose σφουγγαρίστρα να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και θα εντυπωσιάσετε με τα αποτελέσματα!

Cisne υαλοκαθαριστήρας ανοξείδωτος 35cm

10,88 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Ο υαλοκαθαριστήρας Cisne από ανοξείδωτο χάλυβα 35cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε αυτοκίνητο. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα κάνει το καθάρισμα του παρμπρίζ σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αποχαιρετήστε τα χνούδια και τις ραβδώσεις και απολαύστε κρυστάλλινη και καθαρή ορατότητα κάθε φορά που οδηγείτε. Αγοράστε τώρα τον υαλοκαθαριστήρα Cisne και απογειώστε την εμπειρία οδήγησής σας!

Cisne υαλοκαθαριστήρας ανοξείδωτος 45cm

11,75 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Ο Cisne υαλοκαθαριστήρας ανοξείδωτος 45cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Με τον υαλοκαθαριστήρα Cisne, θα μπορείτε να καθαρίζετε τα παράθυρά σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τον τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη!

Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm

2,60 €
Διαθεσιμότητα: 96 Σε απόθεμα
Η Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κάλυκας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο καθαρό. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάλυκα για σφουγγαρίστρα 17cm τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!

Glossy σφουγγαρίστρα καρώ

1,25 €
Διαθεσιμότητα: 356 Σε απόθεμα
Η Glossy σφουγγαρίστρα καρώ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, η Glossy σφουγγαρίστρα καρώ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Αποκτήστε τη δική σας Glossy σφουγγαρίστρα καρώ σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!

Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60

4,57 €
Διαθεσιμότητα: 103 Σε απόθεμα
Αποκτήστε το Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60 και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. Με αυτό το πανί, το παρκέτο σας θα λάμψει σαν καινούργιο, εντυπωσιάζοντας κάθε επισκέπτη σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο απαραίτητο προϊόν να σας ξεφύγει!

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε...

4,60 €
Διαθεσιμότητα: 169 Σε απόθεμα
Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με νήμα μπλε 400gr, η σφουγγαρίστρα αυτή εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας!

Red rose σφουγγαρίστρα microfibre γίγας 12-48Α

2,72 €
Διαθεσιμότητα: 810 Σε απόθεμα
Η Red Rose σφουγγαρίστρα microfibre γίγας 12-48Α είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της μικροΐνας, αυτή η σφουγγαρίστρα θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και εύκολο. Αποχαιρετήστε τις λεκέδες και τη βρωμιά με αυτήν την εξαιρετική σφουγγαρίστρα. Αποκτήστε τη Red Rose σφουγγαρίστρα microfibre γίγας 12-48Α τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας