0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Το Vileda Ultramax Turbo συνδυάζει την καθαριότητα με ακρίβεια μιας επίπεδης σφουγγαρίστρας και το στύψιμο χωρίς κόπο, χάρη στο πεντάλ. Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 1232 Σε απόθεμα

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Διαθεσιμότητα: 202 Σε απόθεμα

Ανταλλακτικό επίπεδου συστήματος σφουγγαρίσματος με ψεκασμό. Γκρι και κόκκινες μικροΐνες για βαθύ καθαρισμό και λευκές μικροΐνες για αστραφτερά πατώματα. Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

* Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 983 Σε απόθεμα

Ανταλλακτικό Συστήματος Vileda Spin & Clean από 100% μικροΐνες που προσφέρουν μέγιστη απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνουν πάνω από το 99% των βακτηρίων μόνο με νερό (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). Είναι ιδανική για όλα τα πατώματα ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Η σφουγγαρίστρα αποσπάται από τη βάση και πλένεται στο πλυντήριο στους 60°.

Διαθεσιμότητα: 65 Σε απόθεμα

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 632 Σε απόθεμα

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση! Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε. Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 178 Σε απόθεμα

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart αποτελεί την απλοποιημένη έκδοση του Vileda Turbo. Στύψιμο με το πάτημα ενός πεντάλ και σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες, καθαρίζει εύκολα και χωρίς κόπο όλα τα πατώματα (ακόμα και παρκέ). Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Διαθεσιμότητα: 816 Σε απόθεμα

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Διαθεσιμότητα: 95 Σε απόθεμα

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Διαθεσιμότητα: 194 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Best, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες.

Διαθεσιμότητα: 147 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. 

Διαθεσιμότητα: 103 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες.

Διαθεσιμότητα: 366 Σε απόθεμα

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας