• Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr

Η Cisne σφουγγαρίστρα οικιακή γίγας μπλε 145gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της στον καθαρισμό, δεν θα μπορείτε πλέον να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο, χωρίς πολύ κόπο και άγχος.
38568
8410347005101
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 25cm

Το cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος με διάσταση 25cm είναι ένα μαλακό και απαλό γουνάκι που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο αυτοκινήτου. Με αυτό το γουνάκι μπορείτε να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να αφήνει γρατζουνιές ή σημάδια. Είναι πολύ απορροφητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Μετά τη χρήση, πλένεται εύκολα με νερό και σαπούνι και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
Τιμή 7,40 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibre Cisne σε λιλά-λευκό χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με βάρος 180gr, είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο!
Τιμή 3,35 €

Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ

Η Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο.
Τιμή 0,96 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική πράσινη 55% βαμβάκι 250gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική πράσινη είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 250gr. Είναι ιδανική για την καθαριότητα και τη σκούπα σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπίτια κ.λπ. Η πράσινη απόχρωση της δίνει ένα φρέσκο και ζωντανό χρώμα που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας.
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Morfat σαντιγύ σε μεταλλικό κουτί 250gr

Η Morfat Creamy αποτελείται από άπαχο γάλα, φυτικά λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα & συντηρητικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος, εύκολα και γρήγορα, για την παρασκευή γλυκών αλλά και αλμυρών συνταγών.

Τιμή 2,36 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,03 €

3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr

Η 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιζελιών σε κάθε ματσάκι και δημιουργήστε γευστικές συνταγές που θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο. Αγοράστε τώρα την 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη της!
Τιμή 2,19 €

Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml

Αφεθείτε στη γοητεία της βανίλιας με το απαλό και γοητευτικό άρωμα του Johnsof 28ml. Αφήστε την αισθησιακή αρωματική νότα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Αποκτήστε το Johnsof τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία άρωματος που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,79 €