• Cisne σφουγγαριστρα ημιεπ/κη μπλε 300gr, 50% βαμβακι  - 1
  • Cisne σφουγγαριστρα ημιεπ/κη μπλε 300gr, 50% βαμβακι  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι μπλε 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπ/κη μπλε 300gr, με 50% βαμβάκι, είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απορρόφηση, θα διαπιστώσετε άμεσα τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για το σπίτι σας. Αποκτήστε τη σφουγγαρίστρα Cisne τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
34464
8410347003114
2,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Glossy σφουγγαρίστρα επαγγελματική 400gr

Η Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr, επαγγελματική 296 της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανακαλύψετε έναν εντελώς νέο τρόπο για να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοών που προσφέρει!
Τιμή 2,62 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε 400gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με νήμα μπλε 400gr, η σφουγγαρίστρα αυτή εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,60 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 4,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,27 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων alpine 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg είναι το ιδανικό προϊόν για άψογο καθαρισμό των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 12,86 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Always ultra σερβιέτες normal 9τεμ

Οι σερβιέτες Always Ultra με φτερά παρέχουν 3 λειτουργίες προστασίας.

Απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σας.

Κλειδώνει τα υγρά και βοηθά στην πρόληψη των διαρροών.

Eξουδετερώνει τις οσμές, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 1,76 €