• Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 1
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 2
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 3
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 4
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 5
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 6
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 1
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 2
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 3
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 4
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 5
  • Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr Red Rose - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRed Rose

Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

12409
3800095451797
1,28 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια

Το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια της εταιρίας Smart Clean είναι η ιδανική λύση για έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Με την αποτελεσματική του δράση, τα πανάκια αφαιρούν τη σκόνη και τις βρωμιές χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο σε ελάχιστο χρόνο!
Τιμή 7,31 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις της και την αξιοπιστία της μάρκας Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
Τιμή 1,25 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή και γεμάτη γεύση της φράουλας να συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα, δημιουργεί μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα την Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,19 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, τα πανάκια Swiffer καθαρίζουν αποτελεσματικά και εύκολα όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τις λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και απογειώστε την εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,60 €