• Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 1
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 2
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 3
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 4
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 5
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 6
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 1
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 2
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 3
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 4
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 5
  • Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις της και την αξιοπιστία της μάρκας Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
18264
8410347002988
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.
Τιμή 4,34 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ

Πολύ ανθεκτική στη σκληρή χρήση με μεγάλη διάρκεια

Ανθεκτική με όλα τα υγρά οικιακού καθαρισμού

Για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως βεράντες και μπαλκόνια.

Τιμή 5,61 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα λευκού χρώματος και βάρος 350gr. Είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και καθαριστήρια. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει αποτελεσματική και ανθεκτική καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια.
Τιμή 4,20 €

Cisne σφουγγαρίστρα super γίγας κίτρινη

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,50 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμού. Με το πράσινο νήμα της και το βάρος 350gr, είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Αγοράστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό.
Τιμή 3,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €

Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml

Ο Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν γλυκό και αρωματικό κρασί. Προέρχεται από τη γνωστή περιοχή του Γαρδίκι, όπου η καλλιέργεια της αμπέλου έχει μακρά παράδοση.

Τιμή 6,59 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 240ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 0,79 €

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,51 €