• Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr

Η Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας καθημερινή καθαριότητα. Με τη μοναδική της υφή αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές, ενώ η ποιότητά της εγγυάται μακροχρόνια απόδοση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!

28656
8410347009017
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα super γίγας κίτρινη

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,50 €

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Vellis σφουγγαρίστρα φούστα με μικροϊνες

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,51 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibre Cisne σε λιλά-λευκό χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με βάρος 180gr, είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο!
Τιμή 3,35 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα μπλε 400gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με νήμα μπλε 400gr, η σφουγγαρίστρα αυτή εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline μαλακτικό λεβάντα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Λεβάντα, χάρη στο λουλουδένιο άρωμά του, θα μεταφέρει εσάς και την οικογένειά σας σε ένα ολάνθιστο λιβάδι λεβάντας. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,30 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €
Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια χωρίς να αφήνει άρωμα. Η μη λιπαρή φόρμουλα της απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει προστασία από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του δέρματος.

Τιμή 2,73 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 80x110cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Nero, κατάλληλες για οικιακή & επαγγελματική χρήση, για συνεργεία καθαρισμού, ξενοδοχεία, για καρότσια οροφοκομίας, εστιατόρια, καφετέριες, εμπορικά κέντρα, οργανισμούς, δήμους και νοσοκομεία. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 σακούλες.

Τιμή 2,55 €