• Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμού. Με το πράσινο νήμα της και το βάρος 350gr, είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Αγοράστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό.
41253
5213000743081
3,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.
Τιμή 4,34 €

Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη

Η Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη της εταιρίας Vellis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μαγική της δύναμη, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Η κίτρινη απόχρωση της σφουγγαρίστρας προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σας. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο σπίτι σας, αποκτήστε τη Vellis magic σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,40 €

Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ

Η Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο.
Τιμή 0,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πιπίλα μαύρο 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr

Το Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το σπαγγέτι αυτό θα σας μεταφέρει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 0,98 €

Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε ένα νόστιμο σνακ χωρίς αναστολές και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,12 €

Schweppes σόδα με ανθρακικό 330ml

Αναζωογονητική γεύση Schweppes σόδας 330ml! Απολαύστε τη δροσιά και το ανθρακικό της υποσχόμενης απόλαυσης. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με την αγαπημένη σας Schweppes σόδα!
Τιμή 0,56 €

Misko κουσκουσάκι 500gr

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψιλού ζυμαρικού από τη Βόρεια Ελλάδα. Μοιάζει με μικρή μπίλια και το ιδαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Είναι ιδανικό σκέτο, συνοδεύοντας κρέας. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει τη χρήση του σε γευστικές σούπες ή με κόκκινη σάλτσα. Εμπισθευθείτε το το και θα σας καταπλήξει! Εσείς, ποιά άλλη συνταγή θα δοκιμάσετε σήμερα;

Τιμή 1,16 €