• Amiga σφουγγαρίστρα γίγας  - 1
  • Amiga σφουγγαρίστρα γίγας  - 1

Amiga σφουγγαρίστρα γίγας

Η Amiga σφουγγαρίστρα γίγας είναι η ιδανική λύση για κάθε σας καθαρισμό. Με την υψηλή της ισχύ και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, θα αφήσει τα πάντα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σας!
29719
5200100730028
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική λευκή με 50% βαμβάκι 250gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική λευκή με 50% βαμβάκι και 250gr είναι ιδανική για την καθαριότητα και την σκούπιση σε επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία κλπ. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν ιδανική για επαγγελματική χρήση. Είναι εύκολη στη χρήση και πλένεται εύκολα για επαναχρησιμοποίηση. Απορροφά γρήγορα το νερό και τις βρωμιές, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα καθαριότητας.
Τιμή 1,98 €

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Red rose σφουγγαρίστρα νήμα 240gr

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,28 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μικροϊνών της, η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το κινητό σας από τη σκόνη, το νερό και τις γρατζουνιές. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αντοχή. Μην αφήνετε το κινητό σας εκτεθειμένο σε κινδύνους, εξασφαλίστε την προστασία του με τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ τώρα!
Τιμή 1,45 €

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,77 €

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €