• Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 6
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 2
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 3
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 4
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 5
  • Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-Brite - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μικροϊνών της, η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
18504
5201124008506
5,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne υαλοκαθαριστήρας ανοξείδωτος 35cm

Ο υαλοκαθαριστήρας Cisne από ανοξείδωτο χάλυβα 35cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε αυτοκίνητο. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα κάνει το καθάρισμα του παρμπρίζ σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αποχαιρετήστε τα χνούδια και τις ραβδώσεις και απολαύστε κρυστάλλινη και καθαρή ορατότητα κάθε φορά που οδηγείτε. Αγοράστε τώρα τον υαλοκαθαριστήρα Cisne και απογειώστε την εμπειρία οδήγησής σας!
Τιμή 10,88 €

Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ

Η Energy eco σφουγγαρίστρα γίγας καρώ 12-44Κ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο.
Τιμή 0,96 €

Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ

Τα Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ της εταιρίας Smart Clean είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δάπεδα σας καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα πανάκια αυτά εξασφαλίζουν αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,09 €

Multy ozofine σφουγγαρίστρα γίγας καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,41 €

Mus καθαριστής δαπέδου 55cm

Ο καθαριστής δαπέδου Multy Mus 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις κηλίδες από τα δάπεδα, αφήνοντας τα λάμποντα και ανανεωμένα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 10,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,19 €

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €

Noxzema roll-on memories 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €