• Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών μπλε 200gr
  • Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών μπλε 200gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών μπλε 200gr

49251
8410347901236
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Amiga σφουγγαρίστρα γίγας

Η Amiga σφουγγαρίστρα γίγας είναι η ιδανική λύση για κάθε σας καθαρισμό. Με την υψηλή της ισχύ και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, θα αφήσει τα πάντα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 1,77 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική πράσινη 55% βαμβάκι 250gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική πράσινη είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 250gr. Είναι ιδανική για την καθαριότητα και τη σκούπα σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπίτια κ.λπ. Η πράσινη απόχρωση της δίνει ένα φρέσκο και ζωντανό χρώμα που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας.
Τιμή 1,98 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Sanitas, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μεγάλες 10τεμ 820gr

Οι αξιαγάπιτες πίτες Καραμολέγκος είναι μεγάλες και έρχονται σε συσκευασία 10 τεμαχίων με συνολικό βάρος 820 γραμμάρια. Αποτελούν μια νόστιμη επιλογή για μια γρήγορη και γευστική γεύματα.

Τιμή 2,54 €

Red rose σφουγγαρίστρα με κρόσσια 300gr

Η Red Rose σφουγγαρίστρα με κρόσσι 300gr είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθαρισμού που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την απίστευτη ποιότητα κατασκευής, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Red Rose σφουγγαρίστρα να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και θα εντυπωσιάσετε με τα αποτελέσματα!
Τιμή 1,55 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €