• Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών πράσινη 200gr
  • Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών πράσινη 200gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα μικροϊνών πράσινη 200gr

49252
8410347901243
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm

Η Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κάλυκας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο καθαρό. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάλυκα για σφουγγαρίστρα 17cm τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 2,60 €

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,40 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμού. Με το πράσινο νήμα της και το βάρος 350gr, είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Αγοράστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό.
Τιμή 3,07 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra οικιακή 180gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns φωτάκι νυκτός led με διακόπτη

Φωτάκι νυκτός LED με διακόπτη από την Tns. Φωτίστε το δωμάτιό σας με ένα απαλό, φιλικό προς το περιβάλλον LED φως. Ο διακόπτης του είναι εύκολος στη χρήση και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον ύπνο σας!
Τιμή 1,02 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 1,08 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Atropia Prisma ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Atropia είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,62 €