• Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 1
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 2
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 3
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 4
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 5
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 6
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 1
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 2
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 3
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 4
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 5
  • Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη Vellis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
18223
5203162060225
2,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καθαριστής δαπέδου με ιταλικό πάσο 60cm

Καθαριστής δαπέδου με ιταλικό πάσο 60cm - Αποκτήστε τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό για το σπίτι σας με αυτόν τον εκπληκτικό καθαριστή δαπέδου. Με ιταλικό πάσο 60cm, αυτός ο καθαριστής είναι ο συνδυασμός της ποιότητας και της απόδοσης. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο καθαρισμού του σπιτιού σας!
Τιμή 5,45 €

Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm

Η Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κάλυκας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο καθαρό. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάλυκα για σφουγγαρίστρα 17cm τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 2,60 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,31 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr

Η Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr της εταιρίας Victory είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή λευκή σοκολάτα που λιώνει στο στόμα σας και την πλούσια γεύση τρούφας, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,38 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 5lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Το διάφανο πλαστικό σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την απόλυτη λειτουργ
Τιμή 3,05 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) BLUEBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Αποκτήστε το νέο VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Blueberry Ice 15ml χωρίς νικοτίνη και απολαύστε 8000 τζούρες γεύσης! Ανακαλύψτε τη δροσερή γεύση του μπλε μύρου και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Axe αποσμητικό σώματος spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,56 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €