• Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 1
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 2
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 3
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 4
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 5
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 6
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 1
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 2
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 3
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 4
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 5
  • Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη Vellis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη

Η Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη της εταιρίας Vellis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μαγική της δύναμη, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Η κίτρινη απόχρωση της σφουγγαρίστρας προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σας. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο σπίτι σας, αποκτήστε τη Vellis magic σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
18272
5203162060331
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
Τιμή 2,22 €

Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a

Η Red Rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a είναι η τέλεια επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μεγάλη της διάσταση, μπορεί να καθαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες. Η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Red Rose σφουγγαρίστρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμοών!
Τιμή 1,10 €

Red rose σφουγγαρίστρα με κρόσσια 300gr

Η Red Rose σφουγγαρίστρα με κρόσσι 300gr είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθαρισμού που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την απίστευτη ποιότητα κατασκευής, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Red Rose σφουγγαρίστρα να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και θα εντυπωσιάσετε με τα αποτελέσματα!
Τιμή 1,55 €

Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ

Τα Smart clean πανάκια παρκετέζας ανταλλακτικά 20τεμ της εταιρίας Smart Clean είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δάπεδα σας καθαρά και λαμπερά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα πανάκια αυτά εξασφαλίζουν αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,09 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 4,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Misko σπαγγέτι No10 500gr

Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!

Τιμή 1,01 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €