• Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική πράσινη
  • Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική πράσινη
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVellis

Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική πράσινη

Η επαγγελματική πράσινη σφουγγαρίστρα Vellis είναι μια προηγμένη σφουγγαρίστρα που σχεδιάστηκε για επαγγελματική χρήση στον καθαρισμό.

1434
5203162060461
3,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η επαγγελματική πράσινη σφουγγαρίστρα Vellis είναι μια προηγμένη σφουγγαρίστρα που σχεδιάστηκε για επαγγελματική χρήση στον καθαρισμό.

Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες συνήθως έχουν πιο ανθεκτική κατασκευή και σχεδιασμό που τις καθιστούν κατάλληλες για συχνή και έντονη χρήση. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που τις κάνουν πιο αποδοτικές στον καθαρισμό, όπως αντοχή σε χημικά καθαριστικά, εξαιρετική απορροφητικότητα, ανθεκτικότητα στην τριβή κ.ά.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη σφουγγαρίστρα, συνιστάται να ελέγξετε τυχόν οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και να τηρήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή χρήση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε

Η Cisne super σφουγγαρίστρα οικιακή καρώ λωρίδες μπλε είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις της και την αξιοπιστία της μάρκας Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,98 €

Mus καθαριστής δαπέδου 55cm

Ο καθαριστής δαπέδου Multy Mus 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις κηλίδες από τα δάπεδα, αφήνοντας τα λάμποντα και ανανεωμένα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 10,70 €

Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη

Η Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη της εταιρίας Vellis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μαγική της δύναμη, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Η κίτρινη απόχρωση της σφουγγαρίστρας προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σας. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο σπίτι σας, αποκτήστε τη Vellis magic σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Friskies σκυλοτροφή picnic sticks βοδινό 42gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους. Τα FRISKIES Picnic με Βοδινό είναι λαχταριστές λιχουδιές με πλούσια γεύση κρέατος.

Δώστε τα ολόκληρα στον σκύλο σας ή κόψτε τα σε μπουκίτσες. Είναι ιδανικά για να εκπαιδεύσετε ή να ανταμείψετε τον σκύλο σας.

Τιμή 1,05 €

Noxzema body spray αποσμητικό women classic 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Noxzema σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Τιμή 2,56 €