0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Wettex πανάκια No1 3τεμ

1,65 €
Διαθεσιμότητα: 6682 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

2,76 €
Διαθεσιμότητα: 20969 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3...

15,09 €
Διαθεσιμότητα: 180 Σε απόθεμα

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ

3,27 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

2,08 €
Διαθεσιμότητα: 1636 Σε απόθεμα

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

4,00 €
Διαθεσιμότητα: 1725 Σε απόθεμα

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ

7,33 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

1,69 €
Διαθεσιμότητα: 1624 Σε απόθεμα

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής...

1,70 €
Διαθεσιμότητα: 277 Σε απόθεμα

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Status hand dusters πανάκια ανταλλακτικά 10τεμ

5,07 €
Διαθεσιμότητα: 321 Σε απόθεμα

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 10 τεμαχίων της εταιρείας Forkal. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Cisne απορροφητική πετσέτα με άρωμα πορτοκάλι...

2,46 €
Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα της εταιρείας Cisne, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Μήκος: 40εκ.

Πλάτος: 50εκ.

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

1,85 €
Διαθεσιμότητα: 505 Σε απόθεμα

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

1,85 €
Διαθεσιμότητα: 479 Σε απόθεμα

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm...

2,71 €
Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα
Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.

Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm

8,87 €
Διαθεσιμότητα: 849 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα σε μπλε χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm

8,87 €
Διαθεσιμότητα: 1018 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Lux ρολό απορροφητικό πράσινο 14m x 32cm

8,87 €
Διαθεσιμότητα: 638 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα σε πράσινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 7τεμ

1,19 €
Διαθεσιμότητα: 1707 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

1,28 €
Διαθεσιμότητα: 1589 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Status hand dusters φτερό ξεσκονίσματος με λαβή...

2,86 €
Διαθεσιμότητα: 224 Σε απόθεμα

Το φτερό ξεσκονίσματος της εταιρείας Forkal, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό μικρών και μακρόστενων επιφανειών, καθώς μπορεί να εισχωρήσει σε γωνίες και χαραμάδες απαλλάσσοντάς σας από κάθε ίχνος τρίχας και σκόνης. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά πανάκια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης ύστερα από μακροχρόνια χρήση.

Swiffer πανάκια για το πάτωμα ανταλλακτικά 63τεμ

10,78 €
Διαθεσιμότητα: 101 Σε απόθεμα

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Swiffer, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό. Με το φαράσι που διαθέτει μπορείτε άμεσα να συλλέγετε όλες τις ακαθαρσίες.

Ultra clean σπογγοπετσέτα γενικής χρήσης 14m x...

7,75 €
Διαθεσιμότητα: 495 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Ultra Clean, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Vellis σπογγοπετσέτες γενικής χρήσης 38x40cm 3τεμ

1,22 €
Διαθεσιμότητα: 218 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτες σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Vellis, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών...

1,76 €
Διαθεσιμότητα: 449 Σε απόθεμα
Τα Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης έχουν διαστάσεις 18x20cm και πωλούνται σε συσκευασία των 3 τεμαχίων. Αυτά τα πανάκια είναι κατάλληλα για γενικό καθαρισμό σε διάφορες επιφάνειες και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μικροίνες που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορροφητικότητα. Ιδανικά για τον καθαρισμό του σπιτιού σας!

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης...

1,61 €
Διαθεσιμότητα: 736 Σε απόθεμα

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 1348 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

1,58 €
Διαθεσιμότητα: 1384 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

Wettex σπογγοπετσέτα art collection maxi 1τεμ

1,40 €
Διαθεσιμότητα: 2961 Σε απόθεμα

Σπογγοπετσέτα που προσφέρει άνεση, εύκολη χρήση και – ίσως το σημαντικότερο- μέγιστη απορροφητικότητα. Η χαμηλή τριβή, η υψηλή απορροφητικότητα, η απαλότητα και ο μεγάλος όγκος καθιστούν το Wettex το ιδανικό πανί για τα χέρια σας.

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

10,85 €
Διαθεσιμότητα: 86 Σε απόθεμα
Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

10,85 €
Διαθεσιμότητα: 236 Σε απόθεμα
Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!

Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m

10,85 €
Διαθεσιμότητα: 284 Σε απόθεμα
Το Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ζωή πολύ πιο εύκολη. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!

Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ

1,06 €
Διαθεσιμότητα: 440 Σε απόθεμα
Η Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποιήσετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα το Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ για να έχετε πάντα την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα που χρειάζεστε.

Magic ποτηρόπανο 50x60cm

0,91 €
Διαθεσιμότητα: 448 Σε απόθεμα
Το Magic ποτηρόπανο 50x60cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με τη μαγική του ικανότητα να απορροφάει τα υγρά άμεσα και αποτελεσματικά, θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Επιπλέον, το μέγεθός του είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Magic ποτηρόπανο 50x60cm και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

5,71 €
Διαθεσιμότητα: 1128 Σε απόθεμα
Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!

Wettex πανάκια ultra thin εισαγωγής 3τεμ

2,54 €
Διαθεσιμότητα: 92 Σε απόθεμα
Τα Wettex πανάκια ultra thin εισαγωγής 3τεμ της εταιρίας Wettex είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την υψηλή ποιότητα και τη λεπτή υφή τους, τα Wettex πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην διστάσετε, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ

9,03 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα...

11,69 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό

Vileda microfibre πετσέτες καθαρισμού recycled...

6,29 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Οι Vileda microfibre πετσέτες καθαρισμού recycled 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν αποτελεσματικό και οικολογικό τρόπο καθαρισμού. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των υφασμάτων microfibre, αυτές οι πετσέτες εξασφαλίζουν λαμπερά αποτελέσματα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή να καταστρέφουν τις επιφάνειες. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Vileda, αυτές οι πετσέτες αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι.

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο3f

0,75 €
Διαθεσιμότητα: 532 Σε απόθεμα
Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine νο3f είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Ξεχάστε τις άλλες πετσέτες που δεν κάνουν τη δουλειά τους και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την σήμερα και αφήστε την να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας!

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

0,47 €
Διαθεσιμότητα: 395 Σε απόθεμα
Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.

Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή...

7,14 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά της εταιρίας Hercules και αποκτήστε την τέλεια λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ευκολία και την αποτελεσματικότητά του, θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κρατάτε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Hercules kit ξεσκονίσματος τώρα!

Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ

1,60 €
Διαθεσιμότητα: 6876 Σε απόθεμα
Η Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απορροφητικότητά της, η Wettex σας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας ενοχλήσει πια - αποκτήστε τώρα την Wettex και απολαύστε άμεσα την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα!

Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ

5,96 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Τα Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική τους μικροίνα, αφαιρούν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι ανεπανάληπτες, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!

Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2

0,52 €
Διαθεσιμότητα: 526 Σε απόθεμα
Η σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της εταιρίας Multy είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά της, η σπογκοπετσέτα Multy σας βοηθάει να καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες στο σπίτι σας. Αποκτήστε τώρα τη σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της Multy και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε καθαρισμό!

Wettex μαγικό ρολό 1,5m 2τεμ

5,30 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το μαγικό ρολό Wettex 1,5m 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας καθαρισμό! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, τα Wettex ρολά θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Wettex ρολά και να απολαύσετε έναν ακαταμάχητα καθαρό χώρο!

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

7,13 €
Διαθεσιμότητα: 485 Σε απόθεμα
Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας