0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Η Wettex σπρογγοπετσέτα σε πρακτικό ρολό 1, 5 μ. το οποίο μπορείτε να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε. Κατασκευάζεται από βιοδιασπώμενα και ανανεώσιμα υλικά, βαμβάκι και κυτταρίνη, που προφέρουν εξαιρετική απορροφητικότητα. Ξεβγάλετε τη σπογγοπετσέτα πριν από την πρώτη χρήση σε ζεστό νερό.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Πετσέτα Γενικής Χρήσης - Έξτρα Ανθεκτική.

Ιδανική για το στεγνό και υγρό καθάρισμα όλων των επιφανειών όπως πάγκο κουζίνας, έπιπλο, τραπέζι, είδη υγιεινής, πλακάκια, κτλ.

- Χάρη στην σύνθεσή της απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού.

- Καθορίζει άψογο χωρίς να αφήνει χνούδια και ίχνη στο πέρασμά της.

- Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς να χάνει την αποδοτικότητά της.

Διαθεσιμότητα: 98 Σε απόθεμα

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Practic, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Διαθεσιμότητα: 6018 Σε απόθεμα

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Διαθεσιμότητα: 127 Σε απόθεμα

Το Vileda Πετσετάκι Ultrafresh (2+1 Δώρο) με αντιβακτηριδιακή προστασία καθαρίζει ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά! Είναι ιδανικό για να τρίψετε λιπαρούς λεκέδες και κολλημένα λίπη από σκεύη όπως κατσαρόλες ή ταψιά. Η αντιβακτηριδιακή του δράση οφείλεται στην ειδική επεξεργασία με ιόντα αργύρου και αποτρέπει την εμφάνιση βακτηρίων. Έτσι μένει καθαρό για περισσότερο!

Wettex πανάκια No1 3τεμ

1,65 €
Διαθεσιμότητα: 108 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Διαθεσιμότητα: 1326 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Διαθεσιμότητα: 1706 Σε απόθεμα

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας