• Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ
  • Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ
  • Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ
  • Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

16844
4023103185975
9,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ

Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.
Τιμή 1,85 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Status hand dusters φτερό ξεσκονίσματος με λαβή & ανταλλακτικά 5τεμ

Το φτερό ξεσκονίσματος της εταιρείας Forkal, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό μικρών και μακρόστενων επιφανειών, καθώς μπορεί να εισχωρήσει σε γωνίες και χαραμάδες απαλλάσσοντάς σας από κάθε ίχνος τρίχας και σκόνης. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά πανάκια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης ύστερα από μακροχρόνια χρήση.

Τιμή 2,86 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 10,14 €

Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ζωή πολύ πιο εύκολη. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino φασόλια μέτρια 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες B1 & B6, τα Φασόλια Μέτρια Agrino αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της καθημερινής διατροφής.

Τιμή 2,35 €

Sisinni protein rich 23% αμυγδαλόκρεμα 320gr

Η αμυγδαλόκρεμα Sisinni protein rich 23% είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με 23% πρωτεΐνης, αυτή η κρέμα αμυγδάλου προσφέρει μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και θρεπτικών ουσιών. Απολαύστε την μόνη της ή προσθέστε την σε φρούτα, δημητριακά ή γιαούρτι για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους όλη την ημέρα. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την υψη
Τιμή 4,19 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €

Kit Kat γκοφρέτα 4 finger 41gr

Ράβδος γκοφρέτας επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος (68,2%).

4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος.

Μόνο από ποιοτικούς κόκκους κακάο από πιστοποιημένες 100% αειφόρες πηγές.

Τιμή 0,95 €