• Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 1
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 2
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 3
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 4
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 5
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 6
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 1
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 2
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 3
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 4
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 5
  • Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ Vileda - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης 18x20cm 3τεμ

Τα Vileda original πανάκια καθαρισμού μικροϊνών γενικής χρήσης έχουν διαστάσεις 18x20cm και πωλούνται σε συσκευασία των 3 τεμαχίων. Αυτά τα πανάκια είναι κατάλληλα για γενικό καθαρισμό σε διάφορες επιφάνειες και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μικροίνες που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορροφητικότητα. Ιδανικά για τον καθαρισμό του σπιτιού σας!
12440
8001940000213
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €

Status hand dusters φτερό ξεσκονίσματος με λαβή & ανταλλακτικά 5τεμ

Το φτερό ξεσκονίσματος της εταιρείας Forkal, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό μικρών και μακρόστενων επιφανειών, καθώς μπορεί να εισχωρήσει σε γωνίες και χαραμάδες απαλλάσσοντάς σας από κάθε ίχνος τρίχας και σκόνης. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά πανάκια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης ύστερα από μακροχρόνια χρήση.

Τιμή 2,86 €

Vellis σπογγοπετσέτες γενικής χρήσης 38x40cm 3τεμ

Σπογγοπετσέτες σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Vellis, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,22 €

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
Τιμή 7,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων spring 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Spring 210gr θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και ανανέωση για μήνες! Με τη μοναδική του τεχνολογία, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά αρωματικά υγρά. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες στην πλύση και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί! Αγοράστε το Lenor Unstoppables τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία της πλύσης σας!
Τιμή 4,87 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €

Okf smoothie mixed fruits yellow 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Yellow Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από ανάνα, λευκά σταφύλια και μάνγκο. Το κίτρινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml είναι το απόλυτο αναζωογονητικό ποτό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την απίστευτη γεύση του mango, θα απολαύσετε κάθε γουλιά και θα νιώσετε τη διαφορά στην ενέργειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απογειώσετε την απόδοσή σας!
Τιμή 1,26 €