• Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ Save Plus - 1
  • Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ Save Plus - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSave Plus

Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ

Το Save Plus χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι και γραφείο. Με τις διαστάσεις 10,5x18cm και τη συσκευασία 36x250τεμ, προσφέρει ανθεκτικότητα και απαλότητα σε κάθε χρήση. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Save Plus χαρτί υγείας για να απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
13273
8022650713276
28,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gama χαρτί υγείας 3φυλλο 10x75gr

Η Gama χαρτί υγείας ρολό 3φύλλο 10x75gr είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 8 τεμάχια δώρο από την εταιρία μας και να απολαύσετε την αίσθηση της πολυτέλειας σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Gama χαρτί υγείας να φροντίσει για τις ανάγκες σας με στυλ και ευχαρίστηση.
Τιμή 2,45 €

Endless χαρτί υγείας centerpull συσκευών 6x600gr

Το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της εταιρίας Endless είναι η τέλεια λύση για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της Endless!
Τιμή 12,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 4,48 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,76 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού