• Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά
  • Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
24147
4084500980150
7,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.
Τιμή 0,47 €

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 2,56 €

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €
Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm
Περιορισμένη προσφορά!

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Κανονική τιμή 8,87 € Τιμή 7,88 €
  • -0,99 €
  • -0,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός πορτοκάλι 250ml

Χυμός νέκταρ πορτοκάλι AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 16oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 473ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 473ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €