• Cisne πανάκι μικροϊνών 36x38cm 6τεμ
  • Cisne πανάκι μικροϊνών 36x38cm 6τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne πανάκι μικροϊνών 36x38cm 6τεμ

Το Cisne πανάκι microfibra 6τεμ 36x38cm horeca είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας στον τομέα του επαγγελματικοϿ καθαρισμού. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθαριότητα με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την επιχείρησή σας!
34572
8410347002957
6,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Wettex πανάκι art collection 3τεμ

Το Wettex πανάκι art collection 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο!
Τιμή 4,79 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €

Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ

Το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα των μικροϊνών, αυτό το πανί θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας πάντα καθαρή και λαμπερή. Επιπλέον, η ανθεκτικότητα και η μακροχρόνια χρήση του πανιού θα σας εξασφαλίσει οικονομία και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ τώρα και αναβ?
Τιμή 2,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες των παπαγαλιών. Περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία και την ευεξία των παπαγαλιών, όπως σπόρους, δημητριακά, φυτικά συστατικά και βιταμίνες. 

Τιμή 0,53 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €