• Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
37834
8001841979564
4,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

Τιμή 7,33 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ

Ανταλλακτικό φτερό ξεσκονίσματος Swiffer με πυκνές, ευέλικτες ίνες που μαγνητίζουν τη σκόνη και τις τρίχες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις στεγνές επιφάνειες χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ιδανικό για το καθάρισμα των τριχών των κατοικίδιων.

Τιμή 5,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Amstel free μπύρες κουτί 4x330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της Amstel free μπύρας κουτί 4x330ml από την Amstel beer. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 3,61 €

Borotalco αποσμητικό σώματος spray sea salt 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Borotalco σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού.

Τιμή 3,48 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 5,63 €