• Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά  - 1
  • Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά  - 2
  • Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά  - 1
  • Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά  - 2

Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά

Ανακαλύψτε το Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά της εταιρίας Hercules και αποκτήστε την τέλεια λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ευκολία και την αποτελεσματικότητά του, θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κρατάτε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Hercules kit ξεσκονίσματος τώρα!
20878
5203910017747
7,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.
Τιμή 10,45 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,66 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης 38x40cm 4τεμ

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τόνος καπνιστός πικάντικος 2x160gr

Ο βραβευμένος πικάντικος καπνιστός τόνος TRATA, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό και έντονο του χαρακτήρα, κερδίζοντας την προτίμηση και των πιο απαιτητικών! Ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα, με την προσθήκη καυτερής κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβου, αποκτά μια ελαφριά πικάντικη γεύση που αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές. Ένα προιόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Cesar σκυλοτροφή μοσχάρι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης.

Τιμή 1,53 €

Nutria ηλιέλαιο 1lt

Το Nutria ηλιέλαιο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και τον πλούσιο γευστικό χαρακτήρα του, το Nutria ηλιέλαιο θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 3,23 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 3,70 €

Milka σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η Milka σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση της μείγματος τριών διαφορετικών σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτή την νόστιμη σοκολάτα Milka. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,06 €