• Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα 100x130cm 110τεμ Endless - 1
  • Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα 100x130cm 110τεμ Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα 100x130cm 110τεμ

Αναφέρεται σε ένα προϊόν τραπεζομάντηλου της εταιρίας "Endless", με χαρακτηριστικό τη λαδόκολλα, διαστάσεις 100x130cm και περιέχει 110 τεμάχια.

3071
5202995008616
17,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διαστάσεις: Το τραπεζομάντηλο έχει διαστάσεις 100x130cm, καθιστώντας το κατάλληλο για τραπέζια μεσαίου μεγέθους.

Χαρακτηριστικό Λαδόκολλα: Το τραπεζομάντηλο είναι φτιαγμένο από υλικό λαδόκολλας. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό στις πιθανές διαρροές λαδιών ή υγρών στο τραπέζι, προστατεύοντας την επιφάνεια του τραπεζιού σας.

Ποσότητα: Η συσκευασία περιλαμβάνει 110 τεμάχια τραπεζομάντηλων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αρκετά τραπεζομάντηλα για να χρησιμοποιήσετε σε διάφορες περιστάσεις.

Τα τραπεζομάντηλα λαδόκολλας είναι χρήσιμα για προστασία της επιφάνειας του τραπεζιού σας από διαρροές και λεκέδες, ειδικά όταν σερβίρετε φαγητά που μπορεί να αφήσουν λάδια ή υγρά. Η ποσότητα των 110 τεμαχίων εξασφαλίζει ότι έχετε αρκετά τραπεζομάντηλα για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Roshen crazy bee καραμέλες 6 fruit juices 200gr

Roshen Crazy Bee καραμέλες είναι μια γευστική συλλογή καραμέλων με διάφορα φρούτα και χυμούς. Κάθε συσκευασία περιέχει 200γρ καραμέλες, με έξι διαφορετικές γεύσεις φρούτων. Απολαύστε τις καραμέλες Roshen Crazy Bee και ανακαλύψτε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,38 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή 250gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €

OB PRO COMFORT TAMPON 32τεμ NORMAL

Ταμπόν με δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης και αφαίρεσης. Προστασία χάρη στα σπειροειδή αυλάκια που είναι σχεδιασμένα ώστε να οδηγούν το υγρό στο εσωτερικό του ταμπόν. Συνιστώνται για ημέρες με μέτρια ροή. Μέγιστη διάρκεια εφαρμογής έως 8 ώρες.

Τιμή 4,50 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,03 €

Okf smoothie mixed fruits red 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Red Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από φράουλα, γκρέιπφρουτ και μάνγκο. Το κόκκινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €