• Wettex πανάκι art collection 3τεμ Wettex - 1
  • Wettex πανάκι art collection 3τεμ Wettex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWettex

Wettex πανάκι art collection 3τεμ

Το Wettex πανάκι art collection 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο!
25366
2117227300016
4,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 11,69 €

Vileda πετσέτα γενικής χρήσης 3τεμ

Η Vileda πετσέτα γενικής χρήσης 3τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο καθημερινό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και απορροφητικότητα που ξεπερνά κάθε προσδοκία, αυτή η πετσέτα θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθαριότητα με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στην Vileda πετσέτα γενικής χρήσης 3τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 2,89 €

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας αντιανεμικός 1τεμ

Ο αντιανεμικός αναπτήρας Tsakmaki είναι η ιδανική λύση για να μην ξαναμείνετε ποτέ χωρίς φωτιά στον αέρα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, θα σας συντροφεύει παντού με ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε τον σήμερα και ξεχάστε τις ανεπιθύμητες σκηνές με τον ανέμο.
Τιμή 0,18 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία fresca vaniglia 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Fresca Vaniglia, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει τον πρακτικό σχεδιασμό με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και βανίλιας. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εύκολη και βολική, ενώ η φόρμουλά του προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,69 €