• Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ
  • Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ

Το Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία μικροϊνών, αυτά τα πανιά είναι απαλά στην επιφάνεια και αφήνουν τα προϊόντα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στον καθημερινό σας καθαρισμό!
38455
5203399100909
2,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wettex σπογγοπετσέτα colors 3τεμ

Η Wettex σπογγοπετσέτα colors 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με τρία διαφορετικά χρώματα που φωτίζουν την καθημερινότητά σας, αυτή η σπογγοπετσέτα δεν απλώς καθαρίζει αλλά και προσθέτει χρώμα και χαρά στο χώρο σας. Απορροφητική, ανθεκτική και ευκολοχρηστη, η Wettex σπογγοπετσέτα είναι ο απαραίτητος σύντροφος στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!
Τιμή 2,77 €

Wettex πανάκι art collection 3τεμ

Το Wettex πανάκι art collection 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο!
Τιμή 4,79 €

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ

Το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα των μικροϊνών, αυτό το πανί θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας πάντα καθαρή και λαμπερή. Επιπλέον, η ανθεκτικότητα και η μακροχρόνια χρήση του πανιού θα σας εξασφαλίσει οικονομία και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ τώρα και αναβ?
Τιμή 2,68 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 60τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 60τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 10,83 €

Κορυφαία προϊόντα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)
Περιορισμένη προσφορά!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 4,95 € Τιμή 4,83 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Μέλκα υγρή κόλλα κολλαρίσματος ρούχων 150gr

Κολλάρει, Φρεσκάρει, Λευκαίνει, Ξεκουράζει. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ είναι ιδανική για το κολλάρισμα όλων των ρούχων και υφασμάτων όπως: Πουκάμισα, Κουρτίνες, Σεντόνια, Τραπεζομάντηλα, Δαντέλλες, Μπλούζες, Πλισσέδες, Παντελόνια, Καπέλλα, Καπέλλα ψάθινα και για όποιο άλλο ρούχο ή αξεσουάρ σας θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ προφυλάσσει τα ρούχα από τη φθορά που προκαλούν η σκόνη και ο ήλιος. Κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και δίνει άψογη όψη στα ρούχα σας.

Τιμή 1,28 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό πράσινο 1250ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 1,29 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,95 €