• Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f Multy - 1
  • Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f Multy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.
19894
8710648900427
0,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Magic ποτηρόπανο 50x60cm

Το Magic ποτηρόπανο 50x60cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με τη μαγική του ικανότητα να απορροφάει τα υγρά άμεσα και αποτελεσματικά, θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Επιπλέον, το μέγεθός του είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Magic ποτηρόπανο 50x60cm και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,91 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Status hand dusters πανάκια ανταλλακτικά 10τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 10 τεμαχίων της εταιρείας Forkal. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 5,07 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €

Colgate οδοντόκρεμα total active fresh 75ml

Η Colgate Total Active Fresh οδοντόκρεμα 75ml προσφέρει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας για όλη την ημέρα. Η εξειδικευμένη φόρμουλα της Colgate βοηθά στην πρόληψη της πλάκας, της τερηδόνας και των ουλίτιδων, ενώ παράλληλα προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate Total Active Fresh οδοντόκρεμα τώρα και απολαύστε υγιή και φρέσκα δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €
Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr Αλλατίνη - 1 Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr Αλλατίνη - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,44 €
  • -0,17 €
  • -0,17 €

Τic Tac καραμελάκια με πορτοκάλι 24x18gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πορτοκαλιού με τα Tic Tac καραμελάκια σε μια συσκευασία 24x18gr. Μια γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αναζωογονητική αίσθηση που προσφέρουν σε κάθε διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 15,16 €