• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 3
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ Swiffer - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

8796
5413149221789
7,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Status hand dusters πανάκια ανταλλακτικά 10τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 10 τεμαχίων της εταιρείας Forkal. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 5,07 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, τα πανάκια Swiffer καθαρίζουν αποτελεσματικά και εύκολα όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τις λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και απογειώστε την εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,60 €

Κορυφαία προϊόντα

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 3,24 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα αγρού 1lt

ΕΝΤΟΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ! Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση

Τιμή 1,76 €