• Clean home πετσετες microfibre colors multi pack 4pcs 30x30cm  - 1
  • Clean home πετσετες microfibre colors multi pack 4pcs 30x30cm  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Clean home πετσέτες μικροϊνών colors 30x30cm 4τεμ

Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τις πετσέτες microfibre Clean home! Απαλές στην αφή και απορροφητικές, οι πετσέτες αυτές είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Με πολύχρωμα σχέδια και πρακτικό μέγεθος 30x30cm, θα δώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 4 τεμαχίων και απολαύστε την ποιότητα των πετσετών Clean home!
35177
5204558462609
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis σπογγοπετσέτες γενικής χρήσης 38x40cm 3τεμ

Σπογγοπετσέτες σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Vellis, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,22 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό πράσινο 14m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινή σας ζωή πολύ πιο εύκολη. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Ultra clean σπογγοπετσέτα γενικής χρήσης 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Ultra Clean, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 7,75 €

Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ

Τα Assos microfibre colors πανιά καθαρισμού 7τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική τους μικροίνα, αφαιρούν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι ανεπανάληπτες, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!
Τιμή 5,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάσκες μιας χρήσης 3ply 50τεμ

Αποκτήστε τώρα τις πιο αποτελεσματικές ΟΕΜ μάσκες μιας χρήσης 50τεμ για μέγιστη προστασία και άνεση. Απολαύστε την αίσθηση ασφάλειας κάθε φορά που τις φοράτε και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - προμηθευτείτε τώρα τις μάσκες που κάνουν τη διαφορά!

Τιμή 1,98 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr

Το Μάκβελ σπαγγέτι No6 675gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το σπαγγέτι αυτό θα σας μεταφέρει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 0,98 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο1 17x27cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων της εταιρίας Polybag είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση και προστασία των τροφίμων σας. Με διαστάσεις 17x27cm και ποσότητα 50 τεμάχια, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις ποιοτικές σακούλες της Polybag και εξασφαλίστε τη φρεσκάδα και τη διατήρησή τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml

Αποκτήστε απαλή και αρωματική ρούχα με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml. Η εξαιρετική φόρμουλα του δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Soupline!
Τιμή 3,80 €