• Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 1
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 2
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 3
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 4
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 5
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 6
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 7
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 1
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 2
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 3
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 4
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 5
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 6
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No4 Wettex - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWettex

Wettex classic σπογγοπετσέτα No4

Απορροφητική σπογγοπετσέτα που απορροφάει έως και 15 φορές το βάρος της.

12445
5201815153409
2,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
70% κυτταρίνη, 30% βαμβάκι.
Οδηγίες Χρήσης
Ξεπλύνετε πολύ καλά με ζεστό νερό πριν από κάθε χρήση.
Μπορείτε να την πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων στους 60 °C.
Απλώστε την σπογγοπετσέτα να στεγνώσει σε εξωτερικό (ιδανικά) χώρο.

Δυνατότητα κομποστοποίησης. Μπορεί να τοποθετηθεί στους καφέ κάδους κομποστοποιήσης.
Οδηγίες Προφύλαξης
Συνίσταται να μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη, λευκαντικό ή μαλακτικό ειδικά σε περίπτωση που θέλετε να την κομποστοποιήσετε.
Στοιχεία Προμηθευτή
FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αχαρνών 36, 145 61 Κηφισιά - Τηλ: από σταθερό 800 500 2580, Email: info.gr@fhp-ww.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ

Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.
Τιμή 2,71 €

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 8,87 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Cisne πανάκι μικροϊνών 36x38cm 6τεμ

Το Cisne πανάκι microfibra 6τεμ 36x38cm horeca είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας στον τομέα του επαγγελματικοϿ καθαρισμού. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτά τα πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθαριότητα με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την επιχείρησή σας!
Τιμή 6,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ

Η Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις νύχτες σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Always, αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένες όλη τη νύχτα. Αποκτήστε τώρα την Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ και απολαύστε έναν άνετο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 2,82 €

Ποτήρι πλαστικό frosty ψηλό 7x15cm

Ανανεώστε το στυλ σας με το πλαστικό frosty ποτήρι ψηλό 7x15cm! Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το ποτήρι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το μοναδικό του design. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτό σας!
Τιμή 0,79 €

Vanish oxi action ροζ 1kg

Η Vanish oxi action ροζ 1kg είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια. Αποκτήστε το Vanish oxi action ροζ 1kg και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 20,12 €

Δοχείο για κανέλα 8x9cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το υπέροχο Δοχείο για κανέλα ή άχνη 8x9cm! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με το μοναδικό του design και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το δοχείο θα γίνει η αγαπημένη σας λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 2,40 €