• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ Swiffer - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 16τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

6655
5410076570430
3,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.
Τιμή 0,47 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά

Ανακαλύψτε το Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά της εταιρίας Hercules και αποκτήστε την τέλεια λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ευκολία και την αποτελεσματικότητά του, θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κρατάτε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Hercules kit ξεσκονίσματος τώρα!
Τιμή 7,14 €

Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2

Η σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της εταιρίας Multy είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά της, η σπογκοπετσέτα Multy σας βοηθάει να καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες στο σπίτι σας. Αποκτήστε τώρα τη σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της Multy και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε καθαρισμό!
Τιμή 0,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Terravita σοκολάτα milk 100gr

Η Terravita σοκολάτα milk 100gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ταξιδέψετε στην απόλαυση. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας και την πλούσια υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τα γευστικά σας ένστικτα να σας οδηγήσουν σε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία.
Τιμή 0,84 €

Elite crackers μεσογειακά με καστανή ζάχαρη και κανέλα 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με καστανή ζάχαρη και κανέλα 105gr από την εταιρία Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με τον μοναδικό συνδυασμό της καστανής ζάχαρης και της κανέλας, θα απολαύσετε μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να τα θέλετε ξανά και ξανά. Μην το σκέφτεστε πολύ, απλά δοκιμάστε τα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 1,92 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €