• Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 3
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 4
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 5
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 6
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 3
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 4
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 5
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ Swiffer - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 12τεμ

Υγρά μαντιλάκια καθαρισμού Swiffer για γενική χρήση στον καθαρισμό του σπίτιου.

6190
8001841542867
5,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Clean home πετσέτες μικροϊνών colors 30x30cm 4τεμ

Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τις πετσέτες microfibre Clean home! Απαλές στην αφή και απορροφητικές, οι πετσέτες αυτές είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Με πολύχρωμα σχέδια και πρακτικό μέγεθος 30x30cm, θα δώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 4 τεμαχίων και απολαύστε την ποιότητα των πετσετών Clean home!
Τιμή 1,05 €

Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ

Το Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία μικροϊνών, αυτά τα πανιά είναι απαλά στην επιφάνεια και αφήνουν τα προϊόντα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στον καθημερινό σας καθαρισμό!
Τιμή 4,98 €

Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ

Η Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απορροφητικότητά της, η Wettex σας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας ενοχλήσει πια - αποκτήστε τώρα την Wettex και απολαύστε άμεσα την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα!
Τιμή 1,60 €

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxwell house καφές φίλτρου 225gr

Απολαύστε τον τέλειο καφέ με το Maxwell House φίλτρου 225gr. Μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να ξυπνήσετε κάθε πρωί με ενέργεια και διάθεση. Απολαύστε την πλούσια και αρωματική γεύση του καφέ σας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα το Maxwell House φίλτρου 225gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του καλύτερου καφέ!
Τιμή 3,95 €

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,37 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Extra σνακ με φυστίκι 55gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 55gr είναι ο τέλειος σύντροφος για μια χαλαρή βραδιά στον καναπέ. Με την απολαυστική γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Extra σνακ με φυστίκι 55gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 0,73 €