• Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 3
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 4
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 5
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 2
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 3
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 4
  • Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ Swiffer - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
18574
8006540719350
11,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα μακαρονάκια κοφτά 500gr της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Arion food. Αφεθείτε στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ανακαλύψτε τις νέες διαστάσεις της γεύσης με αυτό το αγαπημένο προϊόν.
Τιμή 0,79 €

Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια & κακάο 115gr

Τα Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια-κακάο 115gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων μυρτώ βανίλιας και κακάο, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε την απόλυτη ικανοποίηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Korona!
Τιμή 0,92 €