• Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 1
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 2
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 3
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 4
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 5
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 6
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 1
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 2
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 3
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 4
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 5
  • Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ

Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.
12421
8410347605059
2,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,28 €

Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ

Η Wettex υγρή σπογγοπετσέτα Νο1 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απορροφητικότητά της, η Wettex σας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας ενοχλήσει πια - αποκτήστε τώρα την Wettex και απολαύστε άμεσα την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα!
Τιμή 1,60 €

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
Τιμή 7,46 €

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο1f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική της τεχνολογία, καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Απορροφάει τα υγρά και τις λεκέδες με άνεση, ενώ παραμένει ανθεκτική στη χρήση. Με την Multy ozofine σπογγοπετσέτα, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των χρηστών.
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml  - 1 Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml

Η Maxr λεμονάδα Red Passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml είναι ένα απολαυστικό αναψυκτικό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του λεμονιού συνδυασμένη με την εκρηκτική γεύση του βατόμουρου και του μαύρου μούρου, ενώ η αλόη προσθέτει μια ευεργετική νότα στο ποτό σας. Απολαύστε τη Maxr λεμονάδα Red Passion και ανακαλύψτε την απόλαυση με κάθε γουλιά.
Κανονική τιμή 0,96 € Τιμή 0,72 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Pyrox fik spiral φιδάκι 10τεμ

Το PYROX SPIRAL ACTIVE είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Για τη διασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερους χώρους, ανάψτε, κατ' αναλογία, περισσότερες σπείρες κατά των κουνουπιών.

Τιμή 1,71 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €